Välkommen till EverTrek!

Vi vill ge dig en nära och lokal upplevelse med spännande möten med människor, kultur och natur du annars inte så lätt kommer i kontakt med. Vi tar hand om det praktiska för dig medan du vandrar eller cyklar på egen hand, i eget tempo.

Hos EverTrek har du ett stort utbud resrutter att välja mellan. Du får noga utvalt boende inkl. frukost och ibland även andra måltider, bagagetransporter, bra kartor och proffsiga vägbeskrivningar (på engelska). Skulle något hända, finns vi på jourtelefon dygnet runt.

Vi har ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. För ytterligare information, besök Kammarkollegiet.

EverTrek är medlem i SRF – Svenska Resebyrå- och Arrangörsföreningen. Ett företag som är medlem i Svenska Resebyråföreningen bedriver yrkesmässig resebyrå eller researrangörsverksamhet. Personalen är är kompetent och erfarna samt väl insatt i för branschen gällande lagar och regler.

EverTrek är även medlem i det världsomspännande nätverket Adventure Travel Trade Association, som jobbar för hållbar, aktiv turism runt om i världen.

EverTrek har sitt säte i Göteborg, och ägs och drivs av Gunnar Nyström. Vi har över 20 års erfarenhet inom resebranschen, där vi under åren samlat på oss massor av kunskaper och unika kontakter runt om i vår värld.

Välkommen att resa med oss!